CRM pakket

Hoe staat het met CRM in uw bedrijf? Uit onderzoek blijkt dat 80 procent van alle bedrijven een CRM systeem hebben, maar dat slechts 3 procent er optimaal gebruik van maakt. Uw bedrijf wil toch ook bij die 3 procent horen? Dan wordt het tijd om met Customer Relationship Management aan de slag te gaan! Eén van de stappen die daarbij hoort is het kiezen van een passend CRM pakket. Dat is een software pakket dat aansluit op de strategie CRM in een bedrijf. Wij, van Helder Inzicht, helpen u graag bij het maken van een keuze. Want hoewel wij zelf geen CRM pakketten verkopen, kennen we ze wel allemaal, dus voor onafhankelijk advies bent u bij ons aan het juiste adres!

Veel verschillende CRM pakketten, maar welke?

Het aanschaffen van een CRM pakket is geen eenvoudige keuze, want het is een aardige investering en er worden veel verschillende pakketten aangeboden. Wat ze gemeen hebben, is het inzicht geven in de klantrelaties. De gegevens worden allemaal geautomatiseerd en zijn opvraagbaar op verschillende afdelingen binnen het bedrijf. Daardoor kunnen klanten optimaal geholpen worden. De relatie met de klant versterkt. Het idee achter een CRM pakket is dat dit zal zorgen voor een verbetering van de winst. Daarnaast wordt de samenwerking tussen verschillende afdelingen binnen het bedrijf bevorderd. Dubbel winst dus.

Win advies in bij Helder Inzicht

Een goed CRM pakket alleen zal echter niet veel uithalen. Er moet ook nog mee gewerkt worden. Helder Inzicht geeft advies bij het uitkiezen van het juiste CRM pakket. Ook kunnen wij helpen bij het doorvoeren van het systeem. Daarbij wordt niet alleen naar het CRM pakket gekeken, maar ook naar de klantrelaties en de cultuur binnen het bedrijf. Iedereen zal met het systeem moeten leren werken. Binnen een tijdsbestek van maximaal vier maanden kunnen wij u wegwijs maken in CRM. De resultaten zullen lonend zijn en de effecten blijvend. Neem voor meer informatie of voor een kennismakingsgesprek contact met ons op! Wij helpen u graag.

CRM pakket

CRM pakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *